Υποβρύχια Βίντεο

Η νέα κατηγορία του carpmania.gr είναι τα υποβρύχια βίντεο. Σε αυτήν την κατηγορία έχεται την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την συμπεριφορά των κυπρίνων κάτω από το νερό και να δείτε ακριβώς τον τρόπο που κινούνται σε διάφορες καταστάσεις ταΐσματος, παράμαλλων και διάφορων τεχνικών που χρησιμοποιούμε. 

Η κατηγορία Υποβρύχια βίντεο έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην Ελλάδα όσον αφορά τις ακριβείς επεξηγήσεις για την συμπεριφορά του κυπρίνου κάτω από το νερό. Σταδιακά θα προστίθενται νέα βίντεο με διάφορες καταστάσεις ώστε ο καθένας από εμάς να έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τον κυπρίνο.

Επίσης το carpmania.gr σας δίνει την δυνατότητα να κάνεται την δική σας πρόταση για μελλοντικό βίντεο πάνω σε οποιαδήποτε απορία έχεται στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Πλέον έχουμε την δυνατότητα να τραβήξουμε οποιοδήποτε υποβρύχιο βίντεο στην κατασκευασμένη από εμάς λίμνη δοκιμών. 

 

Σε αυτό το βίντεο θα παρακολουθήσουμε την συμπεριφορά του κοπαδιού των κυπρίνων όταν ταϊζουμε μία μικρή ποσότητα καλαμποκιού. Οι κυπρίνοι είναι ψάρια που κινούνται σε κοπάδια και εκεί πρέπει να στοχεύσουμε. Δηλαδή στο πως θα καταφέρουμε να κρατήσουμε το κοπάδι στην περιοχή που ψαρεύουμε για να έχουμε ένα αποδοτικό ψάρεμα. 

Απολαύστε το βίντεο και παρακολουθήστε τις λεπτομέρειες για να έχεται μία εικόνα για τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι κυπρίνοι.

 

Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com