karagiannisΚαραγιάννης Νικόλαος, 30 ετών Πτολεμαίδα.

"Δημιουργήσαμε αυτήν την σελίδα λόγο της έλειψης κάτι παρόμοιου στην Ελλάδα. Το πάθος μας για τον κυπρίνο όσο και για το ψάρεμα στα γλυκά νερά μας οδηγεί στο να ψαχνόμαστε συνεχώς για το αντικείμενο αλλά επίσης να μεταδίδουμε τις γνώσεις μας προς όλους εσάς. Ελπίζω να βρείτε χρήσιμη την σελίδα μας και να σας βοηθήσει στα μοναχικά σας ψαρέματα."

Ο Νίκος Καραγιάννης είναι γραμματέας του Αθλητικού Συλλόγου Εραστιτεχνών Αλιέων Πτολεμαίδας καθώς και επικεφαλής του τομέα αθλητικής αλιείας σε γλυκά νερά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α.). Έχει επισκεφθεί πολλές χώρες για ψάρεμα και για αγώνες αλιείας εκτός Ελλάδας όπως Ρουμανία, Σκόπια, Ισπανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Αγγλία και Γαλλία ενώ ήταν αρχηγός της πρώτης αποστολής το 2009 της Εθνικής Ελλάδας Κυπρίνου στην Γαλλία.
Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Kοζάνης ενώ είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού ΜΒΑ (Master of Business Administration) του πανεπιστημίου Nottigham Trend University.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 6976616171

otountzidisΑλέξανδρος Οτουντζίδης γεννημένος το 1971 στην Έδεσσα Πέλλας.

Ο Αλέξανδρος Οτουντζίδης αν και με το carp fishing ασχολείται από το 2005 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολύ παλιότερους carper.

Η εμπειρία του σε αγώνες Enduro τον έχουν καταστήσει έναν από τους θερμότερους αντιπάλους σε έναν αγώνα carp fishing μιας και όπως ο ίδιος συνιθίζει να λέει την βγάζει Σπαρτιάτικα σε φαγητό για τον ίδιο αλλά δεν του λείπει το πάθος για την πρόκριση, ταϊζοντας τους κυπρίνους για να τους φέρει στο μέρος του.


Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα του ήταν η 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κυπρίνου στην Αγγλία το 2010 όπου η Ελληνική αποστολή της οποίας ήταν μέλος κατέκτησε την 2η θέση.

 

 

Σήμερα ο Αλέξανδρος ασχολείτε ενεργά με το ψάρεμα κυπρίνου αλλά και με την εισαγωγή και εμπορία προϊόντων για ψάρεμα κυπρίνου.

W: www.carp-fishing.gr
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T: 6937439988

sakelaridisΣακελλαρίδης Κων/νος, 29 ετών, Πτολεμαίδα.

"Στην Ελλάδα πρέπει να αρχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά στο ψάρεμα, με σωστές-νόμιμες τεχνικές για να καταφέρουμε να φτάσουμε σε Ευρωπαικά επίπεδα! Από μικρή ηλικία πλέον τα παιδιά θα πρέπει να διαπαιδαγωγούνται αν και εφόσον θέλουν να ασχοληθούν με το ψάρεμα ώστε να φτάσουμε σε ένα σημείο να μην καταστρέφουμε τις λίμνες μας. Από πλευράς αγώνων η εκπροσώπηση της χώρας μας από μέρους μου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γαλλίας ήταν κάτι το συγκλονηστικό για εμένα καθώς είδα πράγματα άγνωστα μέχρι τότε..."

Ο Κώστας Σακελλαρίδης ή Κωστάκης όπως είναι γνωστός στους κύκλους του ψαρέματος είναι από τους πλέον ειδικούς στο ψάρεμα του γουλιανού. Το 2009 ήταν ένα από τα βασικά μέλη της Ελληνικής ομάδας κυπρίνου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γαλλίας. Έχει επισκεφθεί πολλές χώρες για ψάρεμα και αγώνες αλιείας εκτός Ελλάδας όπως, Βουλγαρία, Σκόπια, Ισπανία και Γαλλία. Επίσης ασχολείτε πολύ και με το ψάρεμα των πρικιών όσο και με το ψάρεμα της τούρνας μιας και είναι λάτρης του spining.
Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Κοζάνης.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 6973048221

plaketasΠλακετάς Νικόλαος, 25 ετών, Πτολεμαίδα.

"Θα βοηθήσουμε έτσι ώστε ο κόσμος στην Ελλάδα να αρχίσει να χρησιμοποιεί προοδευτικά δολώματα με νέες τεχνικές και διάφορες προτάσεις. Η εμπειρία μου πάνω στα δολώματα μπορεί να βοηθήσει εσάς και όσους ενδιαφέρονται για το κάτι διαφορετικό πάνω στο σύγχρονο ψάρεμα του κυπρίνου.''

Ο Νίκος Πλακετάς είναι ένας από τους πιο εξειδικευμένους ψαράδες κυπρίνου στην κατασκευή boilies. Εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζετε με την εταιρία Star Baits σε θέματα δολομάτων τα οποία δουλεύουν αποκλειστικά σε τις λίμνες της Ελλάδας.
Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα τεχνικών συστημάτων υπολογιστών και δικτύων του ΙΕΚ Πτολ/δας

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. : 6982020099

copyscape
Share

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Share
Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com